keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Perussuomalaiset pelkäävät itsenäisyysjuhlan olevan väärissä käsissä

Perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Niinistö pelkää itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhlien valmistelun olevan väärissä käsissä. Juhlien projektihallituksen yksi jäsen on Palefacena tunnettu räppäri Karri Miettinen.
- Ei voi olla räppärin käsissä tämmöinen. Räppäri huitoo käsillään ja koskettelee musiikkivideoillaan heiluvia takapuolia, Niinistö tuskailee Suomen lippuun kääriytyneenä.
Persuedustajan tuskaa lisää se, että Palemiettinen on mennyt sanomaan rumasti marsalkka Mannerheimistä.
- Jossain radio-ohjelmassa väitti, että Marskilla on ollut jotain tekemistä sisällissodan aikaisten teloitusten kanssa. Talvisota pyyhki kaiken pois. Ei ole Marski vastuussa enää mistään. Karriface puhuupi paskaa ja joutaapi internoiduksi, Niinistö paaluttaa hilatessaan itseään puolitankoon.
Kansa on raivostunut ja kohisee Niinistön kanssa.
- Kommari perkele!! Täällä ei Marskista hipit ja kaikenmaailman palefaset puhu saatana, nimimerkki Talvisota meni korvasta sisään kirjoittaa nettifoorumilla.

KarriPale kommentoi Mannerheimin julkeaa herjaamista Helsingin Eteläsatamassa, jossa hän oli esittämässä tuoretta protestilauluaan Oijoijoi syrjäytyminen voivoivoi paikallisille puliukoille.
- Luin jännän kirjan sisällissodasta ja päätin tuoreeltaan laukoa Marskista jotain jäsentämätöntä radio-ohjelmassa. Ensi viikolla esiinnyn radio Rockin Korporaatiossa, jossa aion tykittää kärjistettyä dadaa jatkosodasta, luettuani Tuntemattoman sotilaan, Palenaama kertoi pyyhkiessään pitkäaikaistyöttömän pyllyä.
Kansa on raivostunut ja kohisee NaamaMiettisen kanssa.
- Persut huutelee saatana!! Ironian multihuipentuma kun valkoiset fasistit meuhkaa ääriliikkeistä, nimimerkki Haluan rakastella hellästi Neuvostoliittoa kirjoittaa nettifoorumilla.

Itsenäisessä Suomessa on kyräilty naapuria kohta sata vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti