maanantai 25. marraskuuta 2013

Parisuhdelaaman vinkit: Näin pokaat pikkujouluheilan

Pikkujoulukausi rynnistää parhaillaan ylitsemme kuin kahvitarjouksesta kuullut mummolauma. Joulun alusajan kekkereissä monelle lohkeaa piparia ja kanelitankoa työnnetään glögiin oikein urakalla. Jotta varmistat menestyksesi näissä vuotuisissa aviorikkojaisissa, Journalistisen algoritmin seksuaalipsykologi Parisuhdelaama antaa parhaat vinkkinsä, jotta pukin pussit saadaan tyhjiksi ja jokin toinen jouluaiheinen kaksimielisyys.

Parisuhdelaama neuvoo.
1. Ole oma itsesi tai joku muu jos olet tylsä. Arkkitehti tai vanhempi kirjanpitäjä on hyvä alter ego, jos työskentelet esimerkiksi stand up -koomikkona tai sotareportterina.

2. Hymyile kuin kiinalainen salamurhaaja. Silmiin katsominen on parempi kuin rintojen tuijottaminen.

3. Laita huulipunaa. Miehille suosittelen vaaleampia sävyjä. Naiset voivat räväyttää punatulkun punaisella.

4. Lähesty häntä, josta olet kiinnostunut. Kannattaa olla vähintään samassa rakennuksessa. Moninkertaistat mahdollisuutesi olemalla samassa huoneessa.

5. Älä ole liian hyökkäävä. Äläkä idiootti. Tai psykoottinen. Älä kerro yöllisistä harhoistasi. Älä myöskään ota housujasi pois. Paitsi jos kumppanisi on signaloinut olevansa kiinnostunut coituksesta. Tässä tapauksessa siirtykää ensin wc-tiloihin tai kuusen taakse.

6. Kravatin siirtäminen otsanauhaksi ei ole hauskaa missään vaiheessa iltaa. Putous-vitsit eivät ole hauskoja missään vaiheessa iltaa. Jos sorrut näihin, hae takkisi ja jätä maanantaina eroanomuksesi.

7. Ei ole suotavaa olla liian humalassa. Toisaalta, ei ole suotavaa olla liian selvinpäin. Raivoraittiit ovat usein tylsimyksiä, paitsi jos he kärsivät hyperaktiivisesta persoonallisuudesta. Jos oksennat, yritä osua kumppanisi kengille, ne on helpompi puhdistaa kuin puku.

8. Muista kiittää seksistä ja tarjota taksirahaa. Kondomin käyttö saattaa olla tarpeen, paitsi jos olet käynyt testeissä joskus vuonna 2003 ja kaikki sen jälkeiset hoitosi ovat näyttäneet terveiltä. Paitsi jos olet liian humalassa pohtiaksesi syy-seuraus-yhteyksiä, missä tapauksessa kannattaa antaa mennä vaan.

Punaisista palleroista saa aikaiseksi härskin vitsin pikkujouluissa kerrottavaksi. Voit tehdä kokeiluja myös sanoilla joulutorttu, pukin kontti ja lipeäkala.

Joulupallerokuva: publicdomainpictures.net
Parisuhdelaaman kuva: publicdomainpictures.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti