torstai 7. marraskuuta 2013

Paikallinen mies ei löydä vapaata käyttäjätunnusta

Paikallinen mies on päätynyt elämässään umpikujaan huomattuaan, että hän ei löydä yhtään vapaata käyttäjätunnusta Internet-palveluihin rekisteröityessään.
- Kaikki järjelliset yleiskäytössä olevat sanat ja niiden perään lisättävät numerot eri yhdistelmillä ovat jo käytössä. Ja kun nimeni on Tommi Korhonen, ei siitäkään ole apua, paikallinen mies tuskailee.

Tommi, Tomboy, Kortsu69, KordonTom, AssMaster, hydrauli_pumppu, ToMmiToMmi123, varattujen eli jo käytössä olevien käyttäjätunnusten lista on loputon.
- En pääse luomaan edes sähköpostia, saati Facebook- tai Instagram-tiliä. Elämäni on tyhjää IRL-vaeltamista. Ystäväni istuvat ravintolaillallisilla älypuhelin kädessä, Arman Alizadin twiiteille ja kissavitseille nauraen, kun itse tuijotan masentuneena ruokalistaa, KommiTorhosellakin rekisteröinnissä epäonnistunut mies kertoo.

Mutta toivo elää. Jo huomenna Tommi Korhonen saattaa olla luomassa Suomi24-profiilia.
- Kaveri vinkkasi, että yhdistämällä kyrillisiä kirjaimia ja piin arvon neljän desimaalin tarkkuudella oman nimen sanamuunnokseen, on onnistumismahdollisuus kohtalainen, PaikallinenMies666-käyttäjätunnuksella juuri FutisForumin rekisteröinnissä hylätyksi tullut Korhonen sanoo.

Paikallinen mies ei löydä elämälleen sisältöä, Internetin torjuttua hänet toistuvasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti