sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Osakesäästäjien joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa

Jokaisen työläisen ystävä, Osakesäästäjien keskusliitto muistuttaa kaikkia sijoittamaan keskiriskin rahastoihin samalla kun se avaa perinteisen joulukalenterinsa ensimmäisen luukun.
- Ja luukun takaa paljastuu.... irtisanomisia! Kokonaista 20 tuhatta, summittaisesti jaettuna pörssiin listautuneiden yritysten kesken, Osakesäästäjien keskusliiton joulusika Yrjö "Öky" Porvari riemuitsee.

Näin säästetyillä 700 miljoonalla, jotka aiemmin on tuhlattu työntekijöiden palkkoihin, saadaan aikaiseksi iloinen, kanelintuoksuinen joulubonus kaikille meille - jotka ovat siis älynneet ostaa osakkeita.
- Köyhä ei älyä ostaa osakkeita ja ansaitsee tulla irtisanotuksi. En tajua miksi köyhät ei osta osakkeita vaan yrittävät ansaita jotain ihmeen palkkatuloa. Kyllä köyhät on tyhmiä. Minä ostan osakkeita joka päivä, Osakesäästäjien keskusliiton joulutoimitusjohtaja Roope "Ankka" Wahlroos päivittelee.
- Nyt kun joulukalenteri on saatu hilpeästi avattua, on vuoro yhteislaulun. Ensin veisataan Joulupuu on ulkoistettu ja sitten otetaan hieman hartaampaa tunnelmointia kauniilla klassikolla Lisäosinko jouluaamuna, Wahlroos tsemppaa.

Osakesäästäjien keskusliitto levittää jälleen iloista joulumieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti