maanantai 18. marraskuuta 2013

Lumihiutaleesta löytyi suurten muinaisten symboli

Ruotsin yleisradio SVT kysyy eikö kukaan ole huomannut, että lumihiutaleiden kidekuvioissa toistuu suurten muinaisten symboli.
- Eikö kukaan pelkää taivaalta satavaa pahuutta? Ympyrästä säteittäin lähtevät sakarat ovat identtiset suurten muinaisten symbolin kanssa.Tämä on piruutta tähtien välisestä tyhjyydestä. Cthulhu on nouseva ja ihmiskunta tuhoutuva, SVT:n pääoraakkeli Sven-Gunnar Shub-Niggurath valistaa.

SVT noteerasi taannoin tarkkanäköisesti, että joulutortuissa toistuu hakaristi. Natsiuhka ei ole kuitenkaan mitään toisista ulottuvuuksista hönkivän pahuuden rinnalla.
- Kehotan ihmisiä tarttumaan lapioihin ja tamppaamaan valkoiset hiutaleen vihulaiset säpäleiksi, missä niitä ikinä kohtaattekaan. Jos saamme suurten muinaisten symbolit särjetyksi, kenties Cthulhu jatkaa talviuntaan vielä toisen aionin, Sven-Gunnar Shub-Niggurath opastaa.

Oi tätä geometristä pahuutta! Pelastaako meitä enää mikään?

2 kommenttia:

  1. Ei kai Sven-Gunnar Shub-Nuggurath ole sukua Nils-Svante Nyarlathotepille?

    VastaaPoista
  2. Juuri saamiemme tietojen mukaan ei. Shub-Niggurathien kunniakas suku on asustanut sukupolvien ajan Innsmouthissa, kun taas Nyarlathotepit ovat tunnettuja forssalaisia.

    VastaaPoista