lauantai 9. marraskuuta 2013

Linnanjuhlat tulevat suorempana kuin koskaan

Turhasta ajankohtaistoimituksellisesta painolastista keventynyt MTV ilmoittaa välittävänsä Linnanjuhlat suorana netissä.
Eurooppaministeri Hashtag Stubbin viimevuotisen menestyksekkään twiittailun innoittamana Pöllölaaksosta Tampere-talolle lähetetään Statuspäivitys Enbuske, joka aikoo twiitata läpi illan juhlien tapahtumista.
- Aiemmin kansa on joutunut katsomaan Linnanjuhlia viiveellä ja mutkitellen. Televisiosignaali on pitänyt vaivalloisesti singota Pasilan tv-torniin, mistä se on hajaantunut ympäri valtakuntaa, poukkoillut mäissä ja notkoissa, tv-mastosta toiseen, kunnes se on saavuttanut Pihtiputaan mummon 18-tuumaisen Finluxin tuskastuttavat puoli sekuntia myöhemmin. Tällaista ei someaikana kansa jaksa, Enbuske jyrähtää vasemmasta suupielestään päivittäessään samalla Facebookiaan, twiitaten Matti Apuselle ja kuvaten EL Crew'n tuoreinta jaksoa.
- Meillä on vieraana Simo Frangen, joka on luvannut twiitata koko itsenäisyyspäivän tamperelais-huumoria Pispalasta.

Twitter tarjoaa ensi kertaa todellisen mahdollisuuden tunkeutua Linnanjuhlien kulissien taakse ja tehdä syvällistä raportointia 140 merkin purskeissa.
- Tuohon ei elävä kuva ja sanallinen kommunikaatio pysty. Aion piiloutua perunasalaattiin ja salakuunnella juhlaväen todellisia mielipiteitä, kun kamerat on sammutettu. Jos en keksi skandaalia niin syön silmälasini. Tai sitten turvaudumme varasuunnitelmaan ja juotamme Teuvo Hakkkaraiselle viinaa, Enbuske kertoo ladatessan alastonkuviaan Instagramiin.

Linnanjuhlien valmistelut ovat jo käynnissä. MTV:n paardi-toimitus on avannut läppärinsä kannen.

Kuva: publicdomainpictures.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti