keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Lieksan perussuomalaiset eivät jaksa somalien sotkuja

Lieksan perussuomalaisten johtaja Esko Saastamoinen vaatii kaupungilta "puhdasta kokoustilaa". Somalien työryhmä kokoontuu heidän käyttämissään sosiaaliviraston neuvottelutiloissa noin kerran kuukaudessa.
- Paikka on somalien jäljiltä aivan siivoton. Tyhjiä kahvikuppeja, sormenjälkiä ikkunoissa, soraa porstuassa. Kaltaiseni herkkähipiäinen suomalainen mies ei kykene harjoittamaan rasismia näin siivottomissa tiloissa, Saastamoinen huutaa suomalaisen korpimökkinsä asekaapista.

Lieksan kaupunki on puun ja kansankiihottajan välissä.
- Kyllä me somaleille jaettiin servettejä ja neuvottiin jättämään kengät eteiseen, mutta ilmeisesti muutama hulttio on sitten murustanut palaveripullia pitkin neuvottelutilaa, Lieksan kaupunginsihteeri Matti Taponen valittelee tapausta.

Jos somalien mellastaminen ei lopu, uhkaa perussuomalaisten Saastamoinen organisoida Lieksa Pride -mielenosoituksen eduskuntatalon eteen.
- Kaltaiseni raavas, hikinen työmies ei voi tahraisia haalareitaan ja öljyä tiputtavaa perintömoottorisahaansa laskea hyvällä omallatunnolla sellaisen neuvottelutilan penkille, jolla on istunut somalin verorahoilla pestyjen housujen peittämä takamus. Vaali siinä sitten saappaat pöydällä ja sormi nenässä suomalaisen kulttuurin neitseellistä puhtautta, kun somali on siirrellyt verhoja ja jättänyt vessaan valot päälle, Saastamoinen täydentää pölyhuiskaa heristäen.

Lieksan perussuomalaisten apartheid-ilta meni pilalle, kun kokoustiloista löytyi lyijykynän teroittamisesta jääneitä roskia.

Kuva: publicdomainpictures.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti