torstai 2. tammikuuta 2014

Tärkeä ihminen löi päänsä mediaan

Muuan tärkeä mies, jolla on paljon rahaa ja joka osaa ajaa hiivatin kovaa, päätti eläkkeellä tylsistyttyään syöksyä alas vuorelta ja löi päänsä vuoren kyljestä pilkistäneeseen mediaan. Yhteentörmäys aiheutti odottamattoman mediapurkauksen. Nyt Internet on täynnä kuvia tärkeästä miehestä, tärkeää miestä hoitaneista lääkäreistä sekä päähän osuneesta mediasta.
- Tärkeää miestä pidetään nukuksissa, joka on proseduuri tämän kaltaisissa itsemurhaviettiä ruokkivissa tapauksissa. Tärkeän miehen toipuminen noudattelee hämmästyttävästi tavallisten ihmisten eli taviksien toipumista. Olemme pohtineet tätä lääketieteellistä mysteeriä niin maan perkkeleesti ja tasaseen täällä Zurichin miljardöörien paikkausklinikalla, ylikirurgi Asidofilus Hoidanpattiasi-Miljoonasta kertoo.

Sinnikkäästi etsittyään media löysi vihdoin kadunmiehen, joka vahvistaa median hypoteesin siitä, että tärkeän miehen piittaamaton toilailu skimbatessa on universumin ykkösuutisia.
- Olen seurannut vormuloita siitä asti kun opin juomaan kaljaa ja kiroilemaan jokavuotisia sääntömuutoksia. Tärkeän miehen onnettomuus on kyllä kauheinta mitä voin kuvitella sitten Kimi Räikkösen siirryttyä ajamaan rallia, McDonaldsin drive-in-kaistalta tavoitettu, formulakuskin haalariin ja kypärään sonnustautunut mies manaa.

Media seuraa tärkeän miehen koomaa herkeämättä. Useat mediatalot ovat hälyttäneet reportterinsa Syyriasta, Afganistanista ja Brysselin ferrarinpunaisten lyhtyjen alueelta itse pääkallopaikalle, jotta tärkeän miehen jokainen sydämenlyönti saadaan twiitattua.
- Olen koostanut tässä samalla kuvakollaashia tärkeää miestä satuttaneen vuoren perheestä. Sain selville, että vuori on pelannut nuoruudessaan tietokonepelejä, joka selittää medialogiikan mukaisesti tällaista psykoottista käytöstä, McLarissa Exjournalisti lukee mediakonsernin hyväksymästä tiedotteesta lasittunein katsein.

Tämä vuori satutti tärkää naista vuonna 1976. Ilkeän teon seurauksena se räjäytettiin. Nykyään paikalla sijaitsee Sepangin kansainvälinen moottorirata, jolla brömistellään muun muassa Malesian GP.
Kuva: www.publicdomainpictures.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti