perjantai 17. tammikuuta 2014

Mullistava ohje: Älä palkkaa mulkkua työntekijäksi

Taannoin Radio Helsingin haastateltavana ollut konsulttifirma Reenihuussin johtaja Jari Parasvuo antoi vallankumouksellisen neuvon yrittäjille.
- Älä palkkaa mulkkuja. Oikeita tai teko-sellaisia. Ne vaan seistä jöpöttää riettaina ja kuseksivat pitkin ja poikin. Kannattaa ennemmin palkata kokonaisia ihmisiä, kaksi vuotta pelkkiä genitaaleja rekrytoineen Reenihuussiin pomo postuloi.
- Meillä meni hommat ihan munaskuilleen. Ennen mulkkujen palkkaamista kokeitiin persreikien rekrytoimista, mutta siitä syntyi pelkkää paskaa, Parasvuo valistaa.

Lisäksi konsulttilegenda kehottaa palkkaamaan elossa olevia ja syyntakeellisiksi todettuja täysi-ikäisiä ihmisiä sekä lisäksi ottamaan jutusta kopin ja löytämään sisäisen sankarin, koska elämä on liian lyhyt ja talvi liian pitkä.
- Ja sitten sanoisin vielä käänteentekevästi, että sellaisilla työntekijöillä ei tee protestanttisessa maassa mitään, jotka eivät uuvu työnsä ääreen ja saatana nauti joka sekunnista siitä, Parasvuo huikkaa tiputukseen lähtiessään.
- Itsekin olen ollut kuoleman kielissä jo kymmenen vuotta, maksa ja sappikivet reistaa, nukun kahdeksan minuuttia yössä ja syön pelkkää toimistopaperia, mutta iih ja aah kun tää on mahtavaa elämää, mikäs tän parempaa, koomasta morsettava Parasvuo päättää.

Tämä mies on menettänyt liikuntakykynsä, mutta rakastaa silti työtään ja sen ääreen uupumista.
Kuva: retronaut.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti