perjantai 31. tammikuuta 2014

Paikallinen mies aikoo muuttaa Suomesta heti kun jaksaa nousta sohvalta

Suomi on paska maa, täynnä rajoituksia, turhia lakeja ja aina vaan nousevia veroja. Tähän tulokseen on tullut paikallinen mies, joka kävi kavereidensa kanssa ulkomailla.
- Siellä sai vetää röökiä baarissa eikä valomerkkiä tullut ollenkaan. Baarimikkokin oli kännissä ja mikäs siinä kun viina on niin halpaa, paikallinen mies luettelee sydämistyneenä kotisohvaltaan.

Suomessa sen sijaan ravintolatoiminta on säänneltyä ja verotus on kireää
- Jos maksaisin veroja, olisin aivan raivona. Mutta jumalauta kun vituttaa lähteä yöllä kapakista kotiin, kun ei enää tarjoilla, vaikka kuinka janottaisi, kun joku kukkahattutäti saatana on jossain päättänyt niin, paikallinen mies raivoaa kääntäen kylkeään.
- Tästä olen päätellyt, että ulkomailla kaikki on parempaa ja Suomessa kaikki ihan paskaa, joten heti kun saan toimeentulotukeni tilille, aion lähteä ulkomaille, missä saa vielä elää vapaasti eli vetää röökiä baarissa ja juoda halpaa viinaa niin kauan kuin huvittaa, paikallinen mies tuhisee nukahtaessaan sohvalle.

Samaa mieltä ollaan myös Muutos 2011 -puolueessa.
- Suomessa vaan verot nousee, tai ainakin arvonlisävero, vaikka yhteisövero, osinkovero ja tulovero ehkä nyt onkin laskeneet ja varallisuusvero lopetettu, joten kyllä verot saatana nousee ja kansaa kuristetaan hengiltä. Ja verorahat menee vaan johonkin maksakirroosipotilaiden hoitoon ja toimeentulotukiin ja muuhun joutavaan, kun niitä voisi käyttää, tota, vaikka vankiloiden rakentamiseen, jotka on heti tupaten täynnä jahka saadaan tää tuomiokäytäntö oikeudenmukaiseksi eli linnaan vaan kaikki suharit ja huijarit, puoluesihteeri Jamo Erectus kertoo.

Paikallinen mies aikoo häipyä Suomesta heti sohvalta noustuaan tai viimeistään ensi syksynä, kun Teneriffalla sesonki on ohi.
Kuva: flickr/drewbeck

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti