tiistai 14. tammikuuta 2014

Harmagedonin voi perua lukion uskonnon opetuksella

Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmä on saanut selville, että lopun ajat ovat käsillä, koska lukion uskonnonopetus on liipaisimella.
- Jos lukiossa opetettaisiin enemmän uskontoa, sanotaan nyt vaikka 28 tuntia viikossa, ei perhesurmien ja kouluampumisten kaltaisia tragedioita olisi. Tai ainakaan minä en voisi ratsastaa niillä politiikassa, kristillisdemokraattien eduskuntaryhmän puheenjohtaja Vara-Jeesus P. Vapahtaja kertoo.
- Koska mikä tahansa rikos, sairaus, vapaamielinen televisio-ohjelma tai kouluhallinnon aloite on merkki lopun ajoista, ja kun näiden esiintymistiheys nyt on suorassa suhteessa lukion uskonnonopetuksen määrään, voisi kääntäen ajatella, että enemmällä uskonnonopetuksella tuomiopäivä lykkääntyy, V-J.P. Vapahtaja jatkaa.

Kristillisdemokraatit myös vaativat, että uskonnon opetus tulee säilyttää laadullisesti nykyisellään.
- Eli luokan edessä joku hapankorppu posottaa juudealaisia kansantarinoita ja oppilaat piirtelevät vihkoihinsa tai räveltävät kännykkäänsä. Näin säilyy kansakunnan moraali heteroseksuaalisen suorana ja vältytään perhesurmilta. Esimerkiksi vanhaan hyvään aikaan, kun kirkko hallitsi rahvasta helvetinpelolla, ei perheitä tapettu, vaan korkeintaan kuritettiin hengiltä. Suoraselkäinen isäntä piiskasi lapsensa suoraan taivaaseen ja passitti akan synnyttämään uusia. Silloin pappi sai taas kahvia juodakseen ja kaikki oli valtakunnassa hyvin, Vapahtaja julistaa.

Ministeri ehdotti, että uskonnonopetusta voisi vähentää ja heti alkoi taivas tummua ja ristejä kohota dramaattisiin asentoihin.

Kuva: publicdomainpictures.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti