perjantai 13. joulukuuta 2013

Eino, Oskari ja Seija paheksuvat myrskyjen nimeämistä

Maatamme brutaalisti teräaseella uhaten raiskanneet syysmyrskyt ovat aiheuttaneet närkästystä sähkötolppien omistajien lisäksi myös nimen omistavissa suomalaisissa.
- Eino on ihan saaterin laimea nimi myräkälle, fregatin mastosta tavoitettu Eino Okluusiorintama kertoo närkästyneenä.
- Asianmukaista pelkoa ja kunnioitusta herättääkseen nimen pitäisi olla Götterdammerung, Tura Satana tai Katri Helena, hän jatkaa hiivaten ja reivaten.

Arkiset nimet luovat turhan tuttavallista kuvaa hirmuisista sääilmiöistä ja kansalaiset eivät osaa olla varuillaan.
- Jos tämän tuoreimman myrskyn nimi olisi ollut Gorgoroth, olisin jättänyt asettumatta aurinkotuoliini kotipihan sähkölinjan päällä, Oskari Navakka-Lounaanpuoleinen valittelee riippuliitimestään käsin.
- Kauhua lietsovan nimen tehoa lisäisi se, että myös anoppini nimi on Gorgoroth, jota varon kuin ruttoa, Navakka-Lounaanpuoleinen jatkaa oikaistessaan liidintä syöksystä.

Paheksuntaa herää myös myrskynimien leimaavuus.
- Aviomieheni, Jeesus häntä siunatkoon, otti minusta eron kuultuaan, että olen vastuussa miljoonatuhoista ympäri Suomen, Seija Tienpintojen-Jäätyminen päivittelee tuuliviirissä heiluessaan.
- Jos kaikkien myrskyjen nimeksi annettaisiin Jeesus järjestysnumerolla varustettuna, niin se ei leimaisi, sillä Jeesuksia oli vain yksi ja ainoa ja hänhän onpi ollunnna kuolleena jo tovin, hän neuvoo Jeesus kolmosen ulvoessa nurkissa.

Syylliseksi Suomeakin piinaaviin syysmyrskyihin epäillään maapallon ilmastoa.
Kuva: publicdomainpictures.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti