torstai 19. joulukuuta 2013

Kansa unohti kohista siitä asiasta mistä aiemmin syntyi kohu

Kansa ei jaksanut enää pitää yllä suivaantumista alkoholin jälkeen tärkeimmän nesteen eli bensiinin laimentamisesta alkoholilla.
- Aluksi meillä Valtion tieteellisesssä tutkimuslaitoksessa oltiin aivan tuhottoman kimmastuneita siitä, että täydellisen hyvää, kännäämiseen soveltuvaa etanolia sotketaan bensiiniin, jota ei ilman kamalaa krapulaa ja kuolemaa pysty juomaan ollenkaan. Sen lisäksi, että E10-polttoaine turmelee biologisen koneiston, sen piti tuhota myös automobiilien polttoainesuotakkeet ja tiivisteet, mutta toisin kävi. Kun odotettuja vahinkoja ei ole vielä tullut, kansa ei ole jaksanut enää nostaa maitoaan asiassa, VTT:n kännäysteknisen osaston intendentti ja juomanlaskija Kuuno Huikka kertoo.

Journalistinen algoritmi yritti huonolla menestyksellä haastatella kansaa asiasta, mutta se ei muistanut enää ollenkaan mistä on kyse.
- Mikä E10? Bensiini? Polttomoottori? Ei soita kelloa... mutta katsopas tätä tuoretta raporttia joulukuusien mukana sisätiloihin tulevista hyönteisistä. Eikö tässä ole selvä kohun paikka? Ties mitä hyppyhämähäkkejä, skorpionilukkeja, satiaisia ja muita pihtihäntäisiä sieltä loikkii joulupuuroon. Mitä jos puraisen mantelin sijaan goliatkuoriaista? Kyllä tässä nyt kylmästi käy ja peloittaa. Miksi kukaan ei tee mitään, paikallinen mies hätäili Lidlin kassalla 2000 purkkia kanelinmakuista Raidia kärryssään.

Ilman toimituksen massiivista uutisarkistoa ei täälläkään oltaisi muistettu kohuja E10-bensiinin lisäksi, hiilihydraateista, eläinrasvoista, kasvirasvoista, liian vähäisestä ja liiallisesta D-vitamiinin saannista, nitriitistä, akryyliamidista, radonista sekä Jutta Urpilaisen johtamasta SDP:stä.
- Ennustamme seuraavan kohun iskeytyvän maahan jo tammikuun ensimmäisellä viikolla, kun käy ilmi, että joulun alla kaupattuja tuotteita saa nyt kaupasta ihan helvetin paljon halvemmalla ilman mitään loogista syytä, Nostradamus-instituutin erikoistutkija Jarkko Kristallipallo kertoo.

Ensimmäiset kokeilut E10-bensiinillä päättyivät katastrofaalisesti, mutta onneksi asia on jo unohtunut.
Kuva: retronaut.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti