maanantai 9. joulukuuta 2013

Tampereella lyötiin hevosta

Suomen Tampereella itsenäisyyspäivän piknik ryöstäytyi käsistä. Joukko nuoria, internet-kommentoijien mukaan silminnähden päihtyneitä nuoria yritti kusta presidentin vastaanoton muroihin, mutta nuorten ja presidentin murojen väliin sijoittuneet poliisivoimat puuttuivat sabotaasiin.
- Harjoitan kansalaisen oikeutta ilmaista huoleni syrjäytymisestä, globalisaatiosta ja arvojen koventumisesta. Kuusitoista pulloa olutta nautittuani totesin parhaan keinon siihen olevan näyteikkunoiden särkeminen, poliisin hevosten pieksäminen ja presidentin muroihin kuseminen, Timo Jutila -naamariin pukeutunut, Timo Jutilaksi esittäytyvä nuorimies kertoo.

Tampereen itsenäisyyspäivän piknikkiä kommentoimaan tavoitettiin myös kansan tuntojen tulkki ja suomalaisen miehen puolustaja, itsekin suomalainen mies, kirjailija Jari Tervo.
- Kuten kaikissa mielenosoituksissa, median, kansalaisten ja väsyneiden uutissatiiri-ohjelmien vakiovieraiden mielestä tärkein asia tässä on nyt se, että kuinka monta ikkunaa on särjetty ja kuinka monen mellakkapoliisin ratsun päälle on käyty, Tervo vaatii.
- Olen lisäksi sydämistynyt mellakoivien raggareiden huonosta suomenkielen taidosta. Humalassa änkätään jotain fukkia ja matörfakkeria. Missä ovat oikeakieliset perisuomalaiset herjat, kuten natsisika kyttä ja saatanan fasisti, Tervo penää.

Vasemmisto- ja kommunistinuoret kiirehtivät tuoreeltaan keräämään välikohtauksesta sataneet irtopisteet.
- Kun miljardileikataan hallituspuolueiden, kuten vasemmistoliiton toimesta, niin se johtaa väistämättä siihen, että nuoriso ei enää osaa ottaa vastuuta itsestään. Sitten juodaan 16 pulloa kaljaa, särjetään näyteikkunalla poliisin hevonen ja puhutaan huonoa suomea, kommunistisen Nuorisoliiton varakomissaari Anna-Stalin Marx-Lenin.
- Barrikadeilla on sikasiistiä stikata systeemiä silmään. Paitsi sitte jos kyttä käy päälle. Sitte ei oo ollenkaan siistiä, ihan perseestä. Täähä on hyvinvointivaltio, saatana! Ei poliisi saa käyttää väkivaltaa! Mitäs siitä tulis, jos me vajotaan johonkin kommunistidiktatuuriin, jossa KGB kärrää jengin Siperiaan! Ei se käy!, toinen Timo Jutila -naamariin pukeutunut, myöskin Timo Jutilaksi esittäytyvä nuori nainen kertoo, heiluttaen samalla "Sosialismia eikä demokratiaa" -kylttiä.

Kuvan hevonen ei liity Tampereen väkivallantekoon, vaan kansainväliseen salakuljetus- ja hevoskauppavyyhtiin.

Kuva: publicdomainpictures.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti