keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Vasemmistoliitto paljastui pelkuriksi

Hepreankielen sana kehysriihi tarkoittaa suomeksi valtion ensi vuoden viikkorahoista päättämistä ja tällä kerralla se päättyi kohahduttavasti, kun Vasemmistoliitto ei kyennyt taipumaan köyhien kyykyttämiseen yhteisessä tahdissa.
- Vasemmistoliitto on pelkurimaisesti pitänyt kiinni periaatteistaan ja kieltäytynyt hyväksymästä lapsilisien leikkausta. Kymppi kuussa on iso raha yksinhuoltajalle, mutta pieni raha valtiolle ja siksi oivaa suolaa köyhän haavoihin. Miksi ei Paavo voinut tehdä niin kuin Jutta eli olla kiltti tyttö ja pyllistää kun kokoomuksen setä käskee, pääministeri Jyrki Katainen sanoo kiukusta täristen.

- Ihan niin just. Ensiksi haluan kiittää Jyrkiä, että sain mahdollisuuden pyllistää ja toiseksi haluaisin kiittää itseäni huikeista myyntimiestaidoista. Koskaan ennen ei ole vasemmistopoliitikon periaatteita myyty näin livakasti. Rohkeasti olemme demareissa osoittaneet yhteistyökykyä toimimalla kuin oikeistopuolue, Jutta Urpilainen huikkaa pää ylösalaisin jalkojensa välistä.

Politiikan toimitusten esimiehistö komppaa Jyrkiä ja Juttaa.
- Nää pikkupuolueet lipeää heti hallituksesta kun pitäis vastuuta kantaa. Vastuu on sitä, että unohtaa politiikan ja tekee kuten virkamies, eli hoitaa asioita tilikirjan, eli ideologisten pakkomielteiden mukaisesti. Kynnyskysymykset on niin 1900-lukua, nyt rakennetaan iloisesti sixpäkkejä, jossa politiikka on kaikki samaa makoisaa vaniljaa, valtakunnallisen tv-kanavan politiikan toimituksen esimies Ylermi Työhönsä-Leipääntynyt kertoo.

Harvinaiseksi käynyttä luonnonvaraa, poliittista ideologiaa löytyy tätä nykyä enimmäkseen sen vakaana isotoppina, rahana.
Kuva: publicdomainpictures.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti