perjantai 21. maaliskuuta 2014

Aamu-tv:n kommentaattori tukehtui omahyväisyyteensä

Aamuisen television kestohitti Aamu-tv:n studiossa menetettiin ihmishenki, kun ajankohtaisia uutisia kommentoivan osuuden Jälkikäteenvetäjät vakiovieras Eläköitynyt Mies menehtyi kesken viisastelun. Alustavaksi kuolinsyyksi epäillään miehen tukehtuneen omahyväisyyteensä.

- Eläköitynyt Mies oli juuri päässyt yhteen lempiaiheistaan eli haukkumaan vihreiden ministereitä, kun toinen vakiokeskustelijamme, Idealistinen Keski-Ikäinen-Nainen heitti uuden täkyn debattiin, sanomalla jotain positiivista EU:n ulkopolitiikasta, Aamu-tv:n juontaja Kestohymy Tiainen kertoo.

- Eläköityneen Miehen otsasuonet alkoivat jo tässä vaiheessa pullottaa vaarallisen näköisesti ja aivan yhtä huolissani oli ivallisesti kaartuneista suupielistä pursuavasta vaahdosta. Olisi pitänyt tajuta ohjata keskustelu väljemmille vesille, kuten vaikka Cheekin kesäiseen stadionkonserttiin.

- Viimeinen niitti oli se, kun kolmas vakiovieraamme, Semisti-Kartalla-Oleva Nelikymppinen alkoi puhua Venäjästä ja Idealistinen Keski-Ikäinen-Nainen kommentoi aiheeseen jotain sinisilmäistä. Eläköityneen Miehen suusta ei tässä vaiheessa päässyt kuin katkonaisia lauseita, erotin ainakin sanat Hitler ja Napoleon, ennen kuin ylenkatsonnan väkevyys oli Miehelle liikaa, Kestohymy Tiainen kuvailee väläyttäen hammasrivistöään kameralle.

- Ikävintä tässä on se, että se vanha paskiainen oli useimmissa asioissa oikeassa, Tiainen päättää.

Eläköitynyttä Miestä jää kaipaamaan muun muassa Ilta-tv:n poliittinen kommentaattoriryhmä Silinterivittuilijat.
Kuva: retronaut.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti